Global R-Keeper:

ដំណោះស្រាយ សំរាប់ភោជនីយដ្ឋាន ស្រាបៀរ​

ដូចគ្នាទៅនឹងភោជ្ជនីយដ្ឋាន ដ៏ទៃទៀត ហាងស្រាបៀរ ក៏មានកន្លែង ​សំរាប់ទទួល ការកុម្មង់ ផ្នែកផ្ទះបាយ ផ្នែកបំរើតុ និង ផ្នែកគិត​លុយ ផងដែរ។ នៅក្នុងពាណិជ្ជកម្ម ភោជនីយដ្ឋាន ពេលវេលា ល្បឿន និង គុណភាព គឺ ពិតជាមានសារៈ សំខាន់ណាស់។ ដូច្នេះ រាល់វគ្គនីមួៗ ត្រូវមាន ដំណោះស្រាយ ទាន់ពេលវេលា រហ័ស និង មិនប៉ះពាល់ដល់​ភ្ញៀវ។ ភ្ញៀវមិនចូលចិត្ តរងចាំយូរពេក ឬ បុគ្គលិកយក ម្ហូបមកច្រឡំ ដូចជាហៅស្រា 0.5 តែយកអោយ ភ្ញៀវតែ 0.3 ឬ ហៅបៀរ Heineken មួយដប បែជាចេញមក Heineken មួយកំប៉ុងទៅវិញ…. ចំពោះ​ចំនួនមុខម្ហូប(ដែលគិតលុយ) សុទ្ធតែបានបញ្ចូលទៅក្នុងម៉ាស៊ីន POS ជាស្រេច។ ម្យ៉ាងវិញទៀត ការព្រីនជាវិក្កយបត្រ សំរាប់ភ្ញៀវ ក៏បានបញ្ជាក់ ពីភាពទាន់សម័យ របស់ហាងផងដែរ។

ស្រាបៀរបានដាក់ជាកេស ឬធុង ប៉ុន្តែពេលលក់ គឺគិតជាកែវទៅវិញ តើអ្នកគ្រប់គ្រង ដោះ​ស្រាយការងារនោះ ដោយវិធីណា? ឬបុគ្គលិក ចាក់បៀរ ទៅអោយភ្ញៀវ សុទ្ធតែពពុះ ថាតើ​គ្រប់គ្រង Inventory យ៉ាងដូចម្តេចនៅចុងថ្ងៃ? ឧបករណ៍គ្រប់គ្រង ស្រាបៀររបស់ R-Keeper មានឧបករណ៍បញ្ជាដាក់ នៅតាមមាត់ថូ នៅពេល ដែលចាក់បៀរចេញវា នឹង ធ្វើការ​វាស់ ដោយស្វ័យប្រវត្តិ នូវបរិមាណ ស្រាបៀរតែម្តង ហើយបរិមាណនោះ នឹងត្រូវបាន បញ្ចូល​ ទៅក្នុងម៉ាស៊ីន POS ។ 

ក្រៅពីនេះ ភោជនីយដ្ឋានស្រាបៀរស្រស់ ក៏នៅមានការនាំចូល នូវធនធាន ឬ អាហារបំលែង ផងដែរ។ បណ្តាធន់ធាន ទាំងនេះគឺ​មាន តំលៃខ្ពស់គួរសម តែរយៈពេល ប្រើប្រាស់មិនសូវបានយូរ ប៉ុន្មានទេ។ ដូច្នេះគណនេយ្យ ពិបាកនឹង កំណត់ពេលវេលា នៃការលក់ចេញធនធាន ទាំងអស់នោះ។ ការបំលាស់ទី នៃធនធានក៏ជាមធ្យោបាយ​ ដ៏ល្អមួយដែរ​ប៉ុន្តែត្រូវសមស្រប ជាមួយនឹង លក្ខខ័ណ្ឌរបស់ ភោជ្ជនីយដ្ឋានផងដែរ។ ប្រព័ន្ធនៃកម្មវិធី R-Keeper 7 និង Store House 4 នឹង អាចដោះស្រាយបាននូវ បញ្ហាទាំងឡាយ ដូចជាកា​រលក់ដូរ​ និង ត្រួតពិនិត្យ Inventory សំរាប់ភោជ្ជនីយដ្ឋាន ស្រាបៀរ​ទាំងមូល។

 

បណ្តា module R-Keeper ប្រើប្រាស់នៅក្នុងភោជនីយដ្ឋាន Beer ស្រស់:

  • R-Keeper Table Service
  • R-Keeper StoreHouse (SH4)
  • R-Keeper Personal Discount System (PDS)
  • Liquid control system

ទីតាំងរបស់យើង